Thursday, November 19, 2009

Nascociri meschine, cu pofta de putere.

Da, v-ati prins, este vorba despre politica. Ce se intampla acum, toata invalmasala asta, tot iuresul si harababura din tara, ne fac doar rau. E criza politica, criza economica si pandemia porcina, astea sunt cele ce ne fac sa ne facem griji pentru ziua de maine. Cunoscatorii stiu ca la noi in tara este o mare criza politica, conflict deschis acum, datorita campaniei electorale, intre portocalii PD-L si restul partidelor politice. Problema cu adevarat, este la nivel institutional, in momentul de fata, Parlamentul nu vrea sa accepte un Guvern cu premier desemnat de Basescu. Motivul cu adevarat eu nu il cunosc, dar sunt sigur ca exista un motiv ascuns. Aceasta incapacitate de a se forma acum un Guvern, incalca una din prevederile acordului Romaniei cu FMI, amanand astfel un imprumut de un miliard jumate de euroi, astfel se ajunge sa se taie din salariul bugetarilor [pana la 30-40%], situatie in care, zic eu, romanii o duc din prost cu salariu mizer, la un nivel de trai mai prost cu salariu mai mizer decat mizer [?]. Acestia sunt cei pe ce ii votam. Ei ne aduc in situatia asta, ei ne fura, ei ne infometeaza, ei o fac! Eu spun sa mergem cu totii la vot, la 22 noiembrie, sa votam cu DA la referendum, sa nu ii mai lasam! Sa fim uniti, solidari, nu "ca rumanul"!

1 comment:

  1. eu sincer l-as fi votat pe nati meir numai in ideea ca era de departe cel mai capabil sa trezeasca sentimentu ala de revolta la maxim astfel incat cumva printr-o minune sa zica toti romanii la unison ca asa nu se mai poate si cumva sa curete tot sistemul politic. Asa oricare o sa iasa, tot asa o sa mearga. Insa pentru ca este criza economica, nu o sa mearga tot asa ci mult mult mai rau. Pentru ca oamenii astia n-or reusit sa faca nimic cu niste imprumuturi cu care am reusit sa ne vindem tara de 10 ori si acuma o sa fim niste sclavi ai puterilor concentrate gen UE si FMI.
    Deci or sa-si permita astia sa ne bage niste regului de conduita in tar asta numa in ideea ca le suntem datori vanduti si acuma or sa-si permita sa faca ce vreau ei cu tara asta.

    ReplyDelete